Waarom kies je voor Studio Berk Lichtexperts als lichtspecialist?

Over ons Studio Berk

Wij houden ervan om jouw wens op het gebied van verlichting en installatie uit te laten komen. Wij stellen gerichte vragen om het gewenste resultaat te bereiken. Wij ontdekken samen met jou wat je behoefte is en welk plan daarbij aansluit. Dat plan hoeft niet per se uniek te zijn of enorm uitdagend, zo lang het maar bij jou en/of jouw bedrijf past. Wij zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling, en stoppen pas als het eindresultaat precies is wat jij bedoelt. Onze service en producten zijn van uitstekende kwaliteit. Als jij 100% tevreden bent, hebben wij ons doel bereikt.

Dit is de ambitie van lichtspecialist Studio Berk Lichtexperts

Het creëren van de meest comfortabele en prettige woon- en werkomgeving voor particulieren en bedrijven in de regio Zuid-Brabant. Als mensen denken aan licht, denken ze aan Studio Berk. Wij regelen het, maken het: alles kan en niets is te gek. En niet geheel onbelangrijk: alles werkt… altijd!

Heb je particulier of zakelijk een lichtspecialist nodig? Studio Berk Lichtexperts heeft alle kennis in huis

  • Zoek je al een tijdje een geschikte lamp of passende verlichting voor die ene plek? Dan adviseren en ondersteunen wij je graag tijdens je zoektocht. Onze uitgebreide huiscollectie biedt ontzettend veel mogelijkheden: laat je uitgebreid adviseren in onze lichtstudio in Eersel (Noord-Brabant).
  • Ben je aan het bouwen of verbouwen? We begeleiden je graag vanaf de installatie naar de uitvoering van het door ons opgestelde verlichtingsplan. Volgens het schakelplan maken we de installatie gereed of begeleiden dit proces, we leveren de verlichting en monteren alles. Zo waarborgen we het beoogde eindresultaat en zorgen we voor de perfecte match tussen de inrichting van jouw woon- en werkomgeving en de belichting.
  • Als bedrijf wil je graag technisch goed basislicht. Je wil een bepaalde sfeer creëren en staat open voor (andere) oplossingen en ideeën. Wij adviseren je graag! Daarnaast is het ook mogelijk dat we het verlichtingsplan van A tot Z uitvoeren. Studio Berk ondersteunt je dan volledig met advies, installatie, levering en montage.