Samenwerking met Studio Berk Lichtexperts

Studio_Berk_Lichtexperts_lichtadvies

Studio Berk Lichtexperts zorgt voor een succesvolle, duurzame samenwerking

Samenwerking is voor Studio Berk Lichtexperts een essentieel onderdeel van haar dienstverlening. Wij geloven in samenwerken met de klant, maar ook met samenwerkingspartners zoals interieurarchitecten/-stylisten en hoveniers. Door gebruik te maken van ieders specialisme, behalen we snel en met zo min mogelijk inspanning het beoogde eindresultaat. Dát is de toegevoegde waarde van samenwerking.

Wij komen het beste tot ons recht als we vroeg in het traject aan tafel zitten en vervolgens zelfstandig aan de slag gaan met het lichtontwerp of het verlichtingsadvies. Samenwerkingspartners hebben aan Studio Berk Lichtexperts een specialist die hun visie voor het geheel meeneemt, samen met de klant een mooi lichtontwerp ontwikkelt en dat vervolgens ook uitvoert. Op het gebied van verlichting ondersteunen wij onze samenwerkingspartners volledig en zorgen wij voor tevreden klanten. Zo ontstaan duurzame samenwerkingen, waarbij je precies weet wat je aan elkaar hebt.

Samenwerking met Studio Berk Lichtexperts heeft altijd toegevoegde waarde

Naast lichtontwerper en lichtadviseur zijn wij in samenwerkingen vaak ook de uitvoerende partij. Als lichtinstallateur werken wij de montage netjes en foutloos af. Je profiteert hierbij van onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrische installaties en armaturen. Bovendien leveren wij verlichting van zeer goede kwaliteit.
Een lichtontwerp opstellen of nakijken? Studio Berk Lichtexperts doet beiden en zorgt voor een passend en foutloos lichtontwerp. Dankzij onze praktijkervaring weten we bijna alle uitzonderingen te tackelen en onnodig oponthoud te voorkomen.

Omdat wij niet alleen verstand hebben van licht, maar ook van techniek waarborgen wij het beoogde eindresultaat van onze opdracht of ons project. Op het gebied van verlichting heb je aan ons 1 partij voor alles! Wij leveren, regelen en installeren. Bovendien bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op de uitvoering en kwaliteit van ons werk.

Tijdens onze werkzaamheden kijken en luisteren wij altijd naar de beleving en mening van de klant en verliezen wij het grotere geheel niet uit het oog. Ben je op zoek naar een ontzorgende, klantvriendelijke samenwerkingspartner? Dan staan wij graag voor je klaar!

Met wie gaat Studio Berk Lichtexperts graag de samenwerking aan?

Wij werken graag samen met bedrijven die binnen- en/of buiteninrichting verzorgen en daarbij ons lichtspecialisme nodig hebben. Bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf dat onze expertise gebruikt om hun tuinen zo sfeervol mogelijk te verlichten. Of een interieurarchitect/-stylist die ons als lichtspecialist inzet om het interieur tot leven te laten komen. Vind jij dat licht een belangrijke factor is binnen de onderdelen en resultaten van jouw dienstverlening? Kan je daar professionele en technische hulp bij gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor samenwerking.

Het perfecte eindresultaat haal je uit de samenwerking met Studio Berk Lichtexperts!

Contact

Complete ontzorging op het gebied van uw verlichting? Studio Berk Lichtexperts is een lichtspecialist die niet alleen naar het geheel kijkt, maar ook let op de kleinste details. Wij accepteren niets anders dan perfect licht. Interesse? Nieuwsgierig? Informatie? Neem contact met ons op en verbaas uzelf over de mogelijkheden.